Tjenester

Lurer du på hva vi kan hjelpe deg med?

Våre tjenester

TILSTANDSRAPPORT

En tilstandsrapport er en grundig og detaljert beskrivelse av boligens status med hensyn til byggteknisk tilstand og behov for vedlikehold og oppgradering.

FORHÅNDS- OG TOMTETAKST

Verdivurdering av planlagte prosjekter på eksisterende boliger eller nyoppføring av bygg på ubebygde tomter. Den fremtidige verdien beregnes basert på tegningsgrunnlag og annen relevant informasjon.

UAVHENGIG KONTROLL

Bred faglig kompetanse kombinert med profesjonelt utstyr og tester etter gjeldende norske standarder.

VERDI- OG LÅNETAKST, FORHÅNDSTAKST

Verditakst beskriver dagens markedsverdi av et objekt. Kredittinstitusjoner benytter verditakster ved belåning og refinansiering.

SKADERTAKSERING

Vi møter kundene våre i situasjoner som ofte oppleves dramatiske. Da er takstmannens rolle som uavhengig tredjepart en viktig faktor, slik at skadelidte får riktig oppgjør og reparasjon.

BYGGELÅNSOPPFØLGING

Lånegiver forlanger normalt at utbetalinger skal samsvare med verdier tilført prosjektet. Vi står som en uavhengig tredjepart med fokus på økonomi og fremdrift i byggeprosessen.

SKJØNN

Vi har lang erfaring som skjønnsmann. Skjønn kan være aktuelt ved store skader på bygg. Både private og forsikringsselskap kan bestille oss i saker som gjelder skjønn.

LANDBRUKSTAKSERING

Vi takserer landbrukseiendommer. Er det tvil om eiendommen krever landbrukstakst eller boligtakst, ta kontakt med vår ekspert på landbrukstakst for mer informasjon.

REKLAMASJON OG EIERSKIFTE

Ved feil eller mangler oppdaget etter overdragelse bistår vi både private og profesjonelle aktører.

ENERGIRÅDGIVNING

Som kvalifisert energirådgivere bistår vi med faglig kompetanse og praktisk tilnærming i forbindelse med støtte fra Enova.

RÅDGIVNING

Vi kan tilby rådgivning ved alt innenfor vårt fagfelt. Ta kontakt med oss om du ønsker faglig rådgivning av oss!

Lurer du på hvor mye tjenestene våre koster?

Har du noen spørsmål?

Vi tar gjerne en samtale

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.